Εισαγωγικές Σημειώσεις για το Blog μου

Ονομάζομαι Λεωνίδας και ζω στην Αθήνα. Είμαι 27 ετών και ασχολούμαι με Οικονομικά.

Αλλά φαντάζομαι ότι θα θέλατε να μάθετε περισσότερα για εμένα εκτός των βασικών στοιχείων, έτσι δεν είναι;

Λοιπόν, έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αγγλία και ήρθα στην ηλικία των 12 ετών στην Ελλάδα, σε ένα χωριό έξω από την Κατερίνη. Επίσης να προσθέσω κάπου εδώ ότι είμαι γκέι.

tumblr_maq9bg3l161rcw20do1_5001

Τι σχέση έχουν οι προτιμήσεις μου και σας τις αναφέρω; Ναι, χεστήκατε, δεν σας νοιάζουν, αλλά το δικό μου blog θα περιέχει σκέψεις που περνούν από το μυαλό μου, που γίνονται εμμονές. Αυτές τις σκέψεις πολλές φορές ούτε στον εαυτό μου δεν μπορώ να τις πω, ή φοβάμαι γενικότερα να τις εκφράσω. Αυτές οι σκέψεις ίσως έχουν μούσα ένα απλό καθημερινό αντικείμενο, ή κάποιο ταξίδι, ή ίσως κάποιο πρόσωπο το οποίο με εμπνέει.

Γιατί φοβάμαι θα αναρωτιέστε; Γιατί τις κρυφές χαρές ή λύπες μας γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι δεν τις εκφράζουμε ποτέ και σε κανέναν για να μην κριθούμε. Φοβόμαστε τον κόσμο, γιατί ο κόσμος είναι αρκετά σκληρός και κυνικός όταν σχολιάζει ή κατακρίνει.

Οι σκέψεις μου δεν μπορούν να μείνουν άλλο μέσα μου και ήρθε η ώρα να εκφράσω τα συναισθήματά μου για κάποια ζητήματα. Και ένα blog μπορεί να χαρίσει αυτήν την μάσκα, αυτό το αόριστο πέπλο προς κάλυψη που θέλουμε όλοι μας ειδικά με τις σκέψεις μας.

Καλωσορίσατε στο blog μου, και εύχομαι να σας αρέσουν οι σκέψεις μου, και να μην είμαι ο μοναδικός που σκέφτεται έτσι.

The official HTML5 Icon