MAGAZINE

Ταινίες-μαθήματα για τις γυναίκες

By  | 

Η μέρα αυτή είναι αφιερωμένη στη γυναίκα, σε αυτή που σας κράτησε μέσα της για 9 μήνες, σας γέννησε και σας μεγάλωσε με τρυφερότητα, σε αυτήν που ήταν κάποτε το αδύναμο φύλο, σε αυτή που απέδειξε πως αξίζει πολλά περισσότερα από όσα της έδιναν! Όλες σήμερα έχετε πάρει ή θα πάρετε κάτι, είτε ένα φιλί, ένα λουλούδι , μια ευχή. Μια γυναίκα έχει να διδάξει και να διδαχτεί πολλά, μεγάλη και μικρή… Χρόνια σας πολλά, σε εσάς, στην μαμά, την αδερφή και την κόρη σας!

Το δικό μου αφιέρωμα είναι σε ταινίες που οπωσδήποτε πρέπει μια γυναίκα να δει, οι ταινίες που επέλεξα κρύβουν ένα μάθημα για την γυναίκα και αυτή σίγουρα πρέπει να το αποκρυπτογραφήσει, να το αφομοιώσει και να προχωρήσει! Γιατί Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ!!!

1. Safe heaven

Ρομαντική, συγκινητική και οπωσδήποτε είναι η πρώτη στη λίστα μου! Την έβαλα και στην λίστα με τις ταινίες για τον Άγιο Βαλεντίνο, αλλά στην συγκεκριμένη λίστα βρίσκεται για άλλο λόγο. Είναι μια γυναίκα που ξέφυγε από την κόλαση που ζούσε και κατέφυγε με την δύναμη της ψυχής της σε έναν ασφαλή παράδεισο. Άλλαξε την ζω΄η της επειδή δεν της άρεσε…

2. Shopaholic

Μια κωμωδία, που όλες οι γυναίκες που έχουν μανία με τα ψώνια, πρέπει να δουν!

3.Devil wear Prada

Mια ταινία που διδάσκει πως μια γυναίκα δεν πρέπει ποτέ να τα βάζει κάτω!

4.Breakfast at Tiffanys

Μια ταινία με πολύ στυλ. Έμεινε στην ιστορία και είναι πολύ χαρακτηριστική και που όλες πρέπει να δουν. Πρωταγωνίστρια η αγαπημένη μας Audrey Hepburn που με φινέτσα και νάζι υποστηρίζει τον ρόλο της στο έπακρο!

5. Εφτά χρόνια φαγούρα

Ίσως σαν ταινία να μην λέει και πολλά γιατί είναι παλιά, ωστόσο η αλησμόνητη Merilyn Monroe έχει αφήσει το στίγμα της με αυτή την ταινία και ειδικότερα με την φωτογραφία με το λευκό φόρεμα που ανεμίζει. Σε όλη την ταινία η Merilyn είναι φανταστική!

6. Holidays

Όταν δυο άγνωστες, απεγνωσμένες από κάποιον άντρα, ανταλλάζουν σπίτια!

7. Burlesque

Μια γυναίκα αφήνει την δύσκολη ζωή της και το αβαίβεο μέλλον της και πάει εκεί που τρέμουν τα πόδια της. Κυνηγάει τα όνειρα της και η μοίρα δεν την απογοητεύει!

8. Miss Congeniality

Πολύ γέλιο και η απόδειξη ότι μια γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα!

9. Sex and the city

Προτείνω και τις δύο ταινίες  Sex and the city γιατί περιέχουν μαθήματα αληθινής φιλίας, αγάπης, έρωτα και πολλά άλλα.

10. Bridesmaids

Οι φιλενάδες είναι όντως φιλενάδες? Η ταινία αυτή έχει πολλά στάδια από τα οποία περνά ή πρέπει να περάσει μια φιλία για να αποδειχτεί ότι είναι πραγματική και άξια προσοχής.

11. Pretty woman

Καταπληκτική κωμωδία που συνδυάζει δύο κόσμους σε ένα! Η καλή κοινωνία συναντά μια Pretty Woman και την βάζει στον κόσμο της. Μια επώδυνη διαδικασία, ωστόσο διασκεδαστική.

12. Mom at sixteen

Όταν μια δεκαεξάχρονη γίνετε μητέρα. Χωρίς άλλη περιγραφή, πρέπει να τη δείτε!

13. American Beauty

Η απομυθοποίηση της Αμερικάνικης τελειότητας, του Αμερικάνικου ονείρου.

14. My sister Keeper

Mια εμπνευσμένη ταινία γεμάτη βαθιά ανθρώπινα συναισθήματα για μια οικογένεια που διχάζεται – και ενώνεται- μέσα από την αρρώστια του ενός τους παιδιού.

Καλή σας θέαση!

Πηγή εικόνας

pizap.com14544551208571

 

Comments

comments