Bloggers news

Σας γνωρίζουμε την γλυκιά blogger Άντρη Φλουρέντζου!

By  | 

Σήμερα χαιρόμαστε ιδιαίτερα, διότι θα σας γνωρίσουμε την πολύ γλυκιά και φιλόδοξη blogger από την Κύπρο, που πλέον ζει και σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη. Την γνωρίσαμε από κοντά και μας μίλησε για τον εαυτό της, τα ενδιαφέροντά της και για την δημιουργία του blog της.

Andri

Το blog της Άντρη

Πες μας μερικά πράγματα για τον εαυτό σου.

Ονομάζομαι Άντρη Φλουρέντζου. Κατάγομαι από την όμορφη Κύπρο και μένω στην Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζω Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας. Στον ελεύθερο μου χρόνο χορεύω, γυμνάζομαι και όπως κάθε γυναίκα τρελαίνομαι για βόλτες στις βιτρίνες καταστημάτων και για shopping therapy. Μου αρέσει πολύ να διαβάζω μυθιστορήματα, τα θεωρώ πηγή έμπνευσης αλλά και μέσο διεύρυνσης των οριζόντων του ανθρώπου.

Γιατί δημιούργησες ένα blog μέσω της σελίδας μας;

To Blogarina είναι ένα μέσω που προωθεί τα νέα παιδιά και τα ενθαρρύνει να ασχοληθούν με αυτό που τους αρέσει. Είναι η πιο πρωτότυπη ιδέα που έχω δει τον τελευταίο καιρό και γιατί να μην συμβάλω και εγώ σε κάτι τόσο δημιουργικό;

Τι θέμα έχει το blog σου;

Το δικό μου Blog είναι αφιερωμένο στη μόδα και σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική και την καλαισθησία. Έχω τόσες πολλές ιδέες και για το λόγο αυτό το έχω ονομάσει ”Jungle Mode”.

Τι σου αρέσει στο Blogarina;

Το Blogarina είναι το πρώτο Ελληνικό Blog Portal. Εγώ δεν είχα ξαναδεί ή ξανακούσει για κάτι τέτοιο και η ιδέα μου φαίνεται φανταστική. Δίνει την δυνατότητα στον καθένα να γράφει ότι θέλει με ελευθερία ενώ παράλληλα αυτά που γράφει να διαβάζονται από κάποιον εφόσον στο Blogarina υπάρχουν και άλλοι bloggers. Με αυτό τον τρόπο γίνεται προώθηση της δουλειάς και της δημιουργίας του καθενός.

Συστήνεις σε κάποιον να δημιουργήσει ένα blog μέσω της σελίδας μας;

Εννοείται ότι πρώτη μου εισήγηση στον κάθε ένα από εσάς είναι να κάνει ένα blog μέσα από το Blogarina. Είναι μια ευκαιρία έκθεσης ιδεών, σκέψεων και προβληματισμών σε έναν ιστότοπο όπου πολλοί μπορούν να διαβάσουν και να εμπνευστούν από εσένα! Τι πιο όμορφο από την χαρά ότι προσφέρεις!!!

Σαν blogger του site Blogarina χρησιμοποιείς το Wordpress για την δημοσίευση και διαχείριση του περιεχομένου του blog σου. Πως σου φαίνεται;

Έχω ξαναχρησιμοποιήσει το WordPress όπως και άλλα παρόμοια και θεωρώ ότι είναι ίσως ένα από τα πιο εύκολα για διαχείριση του περιεχομένου του blog. Ακόμα και κάποιος που δεν το κατέχει και πολύ με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο γενικότερα δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτεί και πολύ.

Θέλεις να πεις κάτι άλλο για το site μας;

Το site είμαι σίγουρη πως θα φτάσει πολύ ψηλά γιατί τα άτομα που κρύβονται πίσω από αυτό δουλεύουν πολύ και το σημαντικότερο είναι ότι αγαπούν αυτό που κάνουν.  Μιας και είναι αρχή ακόμα, εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου!!!

Ευχαριστούμε παρά πολύ την Άντρη για την συζήτηση μας, και της ευχόμαστε καλή επιτυχία με το blog της!

Θέλειs και εσύ να ακολουθήσεις τα βήματα της Άντρης? Με ένα κλικ εδώ, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου ξεχωριστό blog εύκολα και γρήγορα!

Comments

comments

Blogarina

Το πρώτο και μοναδικό blog portal στην Ελλάδα! Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου blog και να μοιραστείς την καθημερινότητα σου με τους followers σου!