Bloggers news

Η δημοφιλής fashion blogger Γεωργία Λαβράνου μίλησε στο Blogarina!

By  | 

Η Γεωργία Λαβράνου είναι μια εικοσιδυάχρονη fashion blogger που ζει και σπουδάζει στην Αθήνα. Το blogging το ξεκίνησε επειδή ήθελε να μοιραστεί τις σκέψεις της και την αγάπη της για την μόδα με περισσότερο κόσμο. Σήμερα είναι μια από τις πιο δημοφιλής bloggers της Ελλάδας και μας μίλησε για τον εαυτό της και για το τι την εμπνέει στο blogging.

Georgia Lavranou

Επισκέψου το blog της Γεωργίας

Instagram: Jolavranou

Facebook: Fashion Closet

Πες μας κάποια πράγματα για τον εαυτό σου.

Είμαι 22 ετών και παράλληλα με το blogging σπουδάζω στο Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών, κάτι το οποίο αποτελεί την κύρια ασχολία μου. Μακάρι να μπορώ να διατηρώ για πολλά χρόνια ακόμα την σελίδα μου, αλλά σίγουρα το επάγγελμά μου είναι πάνω από όλα!

Πως ξεκίνησες το blogging?

Η αγάπη μου για τη μόδα και ό,τι σχετίζεται με αυτήν, με έκανε να θέλω να μοιραστώ τις σκέψεις μου με περισσότερο κόσμο, αλλά και να έχουν την δυνατότητα να επικοινωνούν μαζί μου ώστε να υπάρχει μία αμφίδρομη σχέση. Στην αρχή ξεκίνησα απλά γράφοντας μερικά άρθρα στην προσωπική μου σελίδα, αλλά στη συνέχεια αυτό εξελίχτηκε σε κάτι πιο επαγγελματικό.

Τι περιέχει το blog σου εκτός από μόδα?

Πολλές φορές η μόδα από μόνη της μπορεί να είναι βαρετή, (φαντάζομαι όχι μόνο στα δικά μου μάτια), γι’ αυτό βρίσκω ενδιαφέρον και σε άλλα θέματα όπως ταξίδια, φαγητό, σινεμά. Τέτοια θέματα αλλά και άλλα πολλά, μπορεί κανείς να βρει μπαίνοντας στη σελίδα μου.

Μίλησε μας για αυτό.

Κυρίως γράφω ό,τι θα μου άρεσε να διάβαζα εγώ σε άλλες σελίδες και έτσι ενθουσιάζομαι ακόμα περισσότερο στο να αποτυπώσω τις ιδέες μου. Μπορεί το blogging να μην είναι η κύρια ασχολία μου, αλλά είναι κάτι με το οποίο ξεκουράζομαι στον ελεύθερό μου χρόνο και μου δίνει χαρά!

Τι σε εμπνέει για τη δημιουργία μιας νέας ανάρτησης στο blog σου?

Κάθε νέο άρθρο είναι διαφορετικό, ακριβώς γιατί η έμπνευση για την δημιουργία του έχει διαφορετική πηγή κάθε φορά. Μπορεί να πάρω ιδέες από μία εικόνα που θα περάσει γρήγορα στο οπτικό μου πεδίο καθώς βρίσκομαι στο αυτοκίνητο. Μπορεί ακόμη να εμπνευστώ από μία κατάσταση που ενδιαφέρει τον κόσμο την εκάστοτε χρονική περίοδο.

Ποίο είναι το αγαπημένο σου style σε ντύσιμό?

Το αγαπημένο μου στυλ σε ντύσιμο είναι το sporty-chic με σκοπό να μπορώ να συνδυάζω  αυτά τα 2 στιλ από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ποίοι είναι οι αγαπημένοι σου σχεδιαστές?

Η αλήθεια είναι ότι όποιος με ξέρει πιο καλά, γνωρίζει ότι δεν ασχολούμαι τόσο με το θέμα «σχεδιαστες», αλλά αν έπρεπε να επιλέξω έναν θα ήταν ο Alexander Wang!

Έχεις κάποια αγαπημένα fashion blogs?

Μερικά από τα αγαπημένα μου είναι τα εξής:
http://www.fashionfilth.com/

http://www.beautycrush.co.uk/

http://somethingnavy.com/

Ποια είναι η άποψη σου για το fashion blogging στην Ελλάδα? Μπορούν οι Ελληνίδες Fashion bloggers να επηρεάσουν τη μόδα?

Τα Ελληνικά fashion blogs αναδύονται τα τελευταία 5 χρόνια όλο και περισσότερο, γιατί η αρχική ιδέα ξεκίνησε από χώρες του εξωτερικού όπως η Αμερική και η Αγγλία. Φυσικά και τα Ελληνικά blogs μπορούν να επηρεάσουν την μόδα, αλλά περισσότερο τους αναγνώστες τους. Αυτό συμβαίνει διότι οι αναγνώστες μίας σελίδας συνδέονται άμεσα με τον διαχειριστή της και υιοθετούν τις προτιμήσεις του.

Τι πρέπει να γνωρίζει κανείς για εσένα εκτός από το ότι είσαι fashion blogger?

Ο τόπος διαμονής μου είναι η Αθήνα και αγαπώ τις πολλές επιλογές που μπορεί να προσφέρει στους κατοίκους της. Μου αρέσουν πολύ τα ταξίδια και πιστεύω ότι σου προσφέρουν κάτι ανεκτίμητο παρ’ όλο που χρειάζεσαι χρήματα για να τα πραγματοποιήσεις. Κάτι που μπορεί να μην φαντάζεται κανείς είναι ότι θα μπορούσα να ζήσω πολύ πιο εύκολα σε ένα νησί ώστε να μην ασχολούμαι καθόλου με την ένδυση ή την εμφάνιση, αλλά την απλή ζωή και την γυμναστική.

Ευχαριστούμε παρά πολύ την Γεωργία για την συζήτηση μας, και της ευχόμαστε καλή επιτυχία με το blog της!

Θέλειs και εσύ να ακολουθήσεις τα βήματα της Γεωργίας? Με ένα click εδώ, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου ξεχωριστό blog εύκολα και γρήγορα!

Comments

comments

Blogarina

Το πρώτο και μοναδικό blog portal στην Ελλάδα! Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου blog και να μοιραστείς την καθημερινότητα σου με τους followers σου!