Lifestyle

Πώς να τον κερδίσετε με 5 απλούς τρόπους!

By  | 

Βήμα πρώτο: Κορίτσια αυτό που χρειαζόμαστε όλες μας την στιγμή που συναντάμε τον ένα και μοναδικό είναι αυτοπεποίθηση! Ο αέρας σας την ώρα που περνάτε από μπροστά του πρέπει να ακτινοβολεί λάμψη, δυναμισμό, και όχι να τρέμουμε σαν ψαριά αφού έχουμε πει πρώτα εκατοντάδες φορές στην φίλη μας ‘είμαι κακάσχημη’. Αλώστε αυτός είναι ο λόγος που μας φλερτάρουν διαρκώς όταν βρισκόμαστε σε σχέση! Είμαστε χαμογελαστές συνεχώς και αδιαφορούμε για όλους. Είμαστε όλες πανέμορφες αφήστε το να φανεί!

Βήμα δεύτερο: Να είστε καλοί ακροατές. Μόλις ένας άντρας καταλάβει ότι νοιάζεστε να ακούσετε ‘’ την ιστορία’’ του (ακόμη και αν βαριέστε θανάσιμα) διεγείρετε από ενθουσιασμό και είναι πρόθυμος να σας το ανταποδώσει ακούγοντας σας και αυτός και συνεπώς είναι υπέρ-πρόθυμος να σας γνωρίσει καλυτέρα! Και να θυμάστε είναι τρομερά αστείο και ενδιαφέρον το πώς έπεσε με το ποδήλατο πάνω σε ένα αμάξι.

Βήμα τρίτο: Οι έξυπνες γυναίκες εξιτάρουν τους πάντες, και ποσό μάλλον τους δυναμικούς, με στόχους άντρες. Αφού θα έχετε γνωριστεί καλυτέρα θα αρχίσει να σας διηγείται τα αφόρητα προβλήματα του. Την στιγμή που θα είναι σίγουρος ότι κάνεις δεν μπορεί να τον βοηθήσει πρέπει να εμφανίσετε την πιο πολύτιμη συμβουλή και να τον ξεβαλτώσετε σαν από μηχανής θεός. Θα νιώσει περηφάνια και θαυμασμό για την γυναικά που έχει διπλά του!

Βήμα τέταρτο:  Δώστε προσοχή! Όλες μας νομίζουμε ότι το να μιλάμε με τους φίλους τους μας δίνει μεγάλο προβάδισμα, όμως, πολλές φορές αυτοί λόγω της διαχυτικότητας μας παίρνουν άλλα λιγότερο φιλικά μηνύματα καθώς λόγω της αμηχανίας μας δίνουμε προσοχή σε άτομα που βλέπουμε φιλικά αγνοώντας αυτόν που μας ενδιαφέρει. Δυστυχώς για μας, αν δώσουμε στον κολλητό του λάθος μήνυμα και αρχίσει να ενδιαφέρεται ερωτικά για μας.. το παιχνίδι έχει τελειώσει. Αποκλείεται κάποιο αγόρι ειδικά από την στιγμή που δεν σε ξέρει και δεν έχει αναπτύξει πολλά αισθήματα για να σένα, να σε βάλει πάνω από τον κολλητό του που προφανώς πρωτύτερα του έχει εξομολογηθεί το ενδιαφέρον του για σένα. Για αυτό προσέξτε γιατί την ώρα που εσείς νομίζεται ότι μπήκατε δυναμικά στο παιχνίδι αυτός θα σας έχει εκτοπίσει και θα έχει χαρίσει την παρτίδα στον φίλο του που σας γουστάρει θανάσιμα.

Βήμα πέμπτο: Γελάτε γιατί χανόμαστε! Κορίτσια μου το χιούμορ είναι βασικό, αποκλείεται κάποιος να μην σας συμπαθήσει η να μην σας ερωτευτεί από την στιγμή που θα τον κάνετε να γελάει. Τα κορίτσια με χιούμορ αποτελούν πλέον μειονότητα και επειδή ζούμε στον κόσμου του ψεύτικου και του «μην αγγίζεις κινητό, μαλλιά και οτιδήποτε μου ανήκει» είναι ένα προσόν που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε και να λάμψετε μπροστά του!

Βάλτε τα δυνατά σας λοιπόν γιατί όλα τα μπορούμε! Και να θυμάστε όσο όμορφη, ψηλή, ξανθιά γαλανομάτα και να είναι η άλλη καμία δεν είναι ΕΣΕΙΣ.

Χριστίνα Γιαννάκη

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Comments

comments

Blogarina

Το πρώτο και μοναδικό blog portal στην Ελλάδα! Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου blog και να μοιραστείς την καθημερινότητα σου με τους followers σου!